clock menu more-arrow no yes

Filed under:

QUIZ: Can you guess what team drafted these ten Twins?

New, comments

New quiz because we will never have sports again!

Newly aquired outfielder Nelson Cruz is expected to play on Photo by Stewart F. House/Fort Worth Star-Telegram/Tribune News Service via Getty Images

You better not be leaving your house unnecessarily in today! Instead how about you take this quiz until you get 100%. Can you guess which team these ten current Twins were drafted from? Answers will be located at the bottom of the quiz.

Write down your answers as you go or somehow keep track in your head and let me know how you did in the comments. Not going to lie, I wouldn’t have done good.

1. Can you guess which team drafted Josh Donaldson?

A. Athletics

B. Braves

C. Cubs

2. Can you guess which team drafted Jake Cave?

A. Mets

B. Yankees

C. Marlins

3. Can you guess which team drafted Trevor May?

A. Twins

B. Phillies

C. Angels

4. Can you guess which team drafted Jake Odorizzi?

A. Brewers

B. Rays

C. Nationals

5. Can you guess which team drafted Marwin Gonzalez?

A. Astros

B. Dodgers

C. Red Sox

6. Can you guess which team drafted Rich Hill?

A. Dodgers

B. Cubs

C. Cardinals

7. Can you guess which team drafted Mitch Garver?

A. Reds

B. Twins

C. Mariners

8. Can you guess which team drafted Homer Bailey?

A. Reds

B. Pirates

C. Padres

9. Can you guess which team drafted Zack Littell?

A. Mariners

B. Yankees

C. Twins

10. Can you guess which team drafted Tyler Duffey?

A. Blue Jays

B. Rockies

C. Twins


ANSWER KEY:

  1. C
  2. B
  3. B
  4. A
  5. C
  6. B
  7. B
  8. A
  9. A
  10. C

Do you enjoy these quizzes? If so, let me know how it went and other types of quizzes you would enjoy!